Felhasználási feltételek


A G-Mail (http://www.gmail.hu) ingyenes internetes levelezési szolgáltatást annak üzemeltetője (Egonet Work Kft., cégjegyzékszám: 13-09-142941, adószám: 23069901-2-13, cím: 2600 Vác, Sirály u. 8.) 2011. szeptember 1-től az alábbi feltételekkel biztosítja. ( Figyelem! A gmail.com tőlünk független szolgáltatás, üzemeltetője a Google. )

A G-Mail rendszert használó személy, szervezet (a továbbiakban Felhasználó) elfogadja, hogy egyetért a felhasználási feltételekkel.

A Felhasználó felelős leveleinek tartalmáért, az azokból eredő károkért a G-Mail üzemeltetőjét nem terheli felelősség. A Felhasználó a G-Mail szolgáltatáson keresztül nem küldhet olyan tartalmú leveleket, amelyek törvényt, jogszabályt vagy szerzői jogot sértenek, pornográf anyagokat vagy vírusokat tartalmaznak, illetve olyan linkeket, amelyek ilyen tartalmú oldalakra mutatnak.

A Felhasználó a G-Mail szolgáltatást nem használhatja kéretlen (SPAM) levelek küldésére és ilyen levelekre adott válaszok fogadására. Ha a Felhasználó kéretlen leveleket küld, a Szolgáltató megszüntetheti a Felhasználó hozzáférését a Szolgáltatáshoz.

A Felhasználónak rendszeresen be kell lépnie a G-Mail szolgáltatásba. Ha a Felhasználó több mint 120 (százhúsz) napon keresztül nem lép be (pop3 vagy webmail) postaládájához, a Szolgáltató a Felhasználó postaládáját inaktívvá teheti, és az abban található adatokat törölheti. A G-Mail üzemeltetője a törölt e-mail címeket ismét regisztrálhatóvá teheti.

A Felhasználó elfogadja, hogy a G-Mail szolgáltatás ingyenes, annak fenntartása reklámokkal támogatott. A G-Mail üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a Szolgáltatás felületein (kezelőfelület, beérkezett és/vagy kiküldött e-mail utolsó sorai, egyéb, jelen pillanatban nem használt vagy nem definiált felületeken) reklámokat helyezzen el, illetve a Felhasználónak különböző üzleti partnerektől származó direkt e-mailben ajánlatokat küldjön.

A G-Mail üzemeltetője nem vállal felelősséget a Szolgáltatás leállásából, adatvesztésből, elérési vagy egyéb okokból eredő károkért.